Website- en applicatiebouw

Denken vanuit de gebruiker gaat vaak niet vanzelf maar is wel absoluut noodzakelijk

In Stinhue Software · Intreanet sites en applicaties staat de gebruiker centraal (user-centric design). Gedurende het hele ontwikkeltraject vragen we ons voortdurend af hoe de interactie van de gebruiker met de site verloopt en hoe we willen dat die interactie moet verlopen. De site kan volledig voldoen aan uw doelen maar als dat niet overeenkomt met de verwachting van (de door u gezochte) bezoeker, rendeert uw site niet.

De techniek achter een site is natuurlijk niet zichtbaar maar als dat niet goed is heeft uw site slechts beperkte houdbaarheid. Stinhue Software · Intreanet ontwikkelt ASP.NET sites en applicaties die voldoen aan alle relevante webstandaarden, werken in alle moderne browsers en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Het hangt een beetje af van de het doel van uw website, maar in het algemeen wilt u gemakkelijk gevonden worden door de verschillende zoekmachines (voornamelijk Google). Een goede vindbaarheid stelt hoge eisen aan de site en is iets dat uiteraard in de hele ontwikkelfase meegenomen wordt.

Waarom Stinhue Software · Intreanet? Naast de bovenstaande overwegingen zijn we, in alle bescheidenheid, ook uitstekende programmeurs. Het grote voordeel daarvan is dat we als het ware 'door het initiële ontwerp heen kunnen kijken'. Dus al heel vroeg in het ontwikkeltraject weten we al wat wel of niet mogelijk is en wat moeilijk of makkelijk te implementeren zal zijn. Dat bespaart vooral tijd en geld en voorkomt frustraties en teleurstellingen.